Sta jij voor kwaliteit en hospitality?

Wij zoeken per direct een Zelfstandig Werkende Kok (m/v 32-40 uur p.w.)

De lunch- en tearoom van Tassenmuseum Hendrikje bestaat uit een prachtige serre met uitzicht over de grachtentuin en twee authentieke 17e eeuwse stijlkamers met originele plafondschilderingen. Dagelijks ontvangen wij vele gasten in onze serre voor een lunch of voor koffie met taart. De luxe lunch en High Tea serveren wij in de stijlvol gedecoreerde stijlkamers. Jaarlijks serveren wij 2.500 lunchgasten en 8.000 High Tea. Daarnaast verwelkomen wij als evenementen- en trouwlocatie wekelijks bruidsparen en diverse zakelijke en particuliere opdrachtgevers, voor bijvoorbeeld vergaderingen, presentaties en borrels.

Wij zijn ambitieus! Wij streven er naar om onze hospitality nog meer tot haar recht te laten komen. De stap naar een beter geoutilleerde keuken is gezet. In het najaar gaan wij beginnen met de verbouwing van het gehele restaurant.

Wat ga je doen?

Jij bent de persoon die ons food product naar topniveau gaat brengen: je voelt je helemaal thuis in de wereld van de patisserie, de lunchroom, maar ook in de catering. Jij zorgt er iedere dag weer voor dat onze gasten blij verrast naar huis gaan. Met jouw oog voor detail presenteer jij voor iedere gast een verrassende lunch of high tea. Na al die tevreden gasten sluit je de dag af met een rondje door de keuken en zorgt ervoor dat alles er weer uitziet om door een ringetje te halen. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het naleven van de HACCP-regels en de administratie hiervan. Je doet de bestellingen en zorgt dat de voorraad op orde is. Je gaat voor kwaliteit en hospitality staat bij jou hoog in het vaandel. Uiteraard vragen we jou mee te denken over nieuwe recepturen. Daarnaast ben je, zo nodig, inzetbaar in de bediening.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een gepassioneerd, creatief en zelfstandig werkende kok, een team player met minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie en goede communicatieve eigenschappen. Je bent flexibel inzetbaar, hebt gevoel voor verantwoordelijkheid en hospitality en je beschikt over een relevant diploma (bijv. horeca- /koksopleiding). Je bent in het bezit van sociale hygiëne en ben je in het bezit van een BHV certificaat, dan is dat een pré. Ervaring en creativiteit in de keuken zijn noodzakelijk.

Reageren?

Tassenmuseum Hendrikje, het monumentale pand aan de Herengracht en het stijlvolle interieur hebben een uitstraling op 5 sterren niveau. Als jij je thuis voelt in deze omgeving, dan maken wij graag kennis met je.

Mail  je CV met je motivatiebrief naar info@tassenmuseum.nl  t.a.v. de heer R. Suijkerbuijk. Heb je vragen, dan kun je ons ook telefonisch bereiken op 020-5246452.

Blijf op de hoogte van onze exposities, tentoonstellingen, evenementen en andere leuke weetjes!