Talent Talk #2 - Tassenmuseum Amsterdam

Talent Talk #2

13 oktober 2019

Wat is talent? Waar raak je door geïnspireerd? Waar loop je tegenaan?

Tijdens Talent Invasion organiseert Tassenmuseum Amsterdam een inspirerend programma met talks en tours. Talent Talk is onderdeel van de expositie Talent Invasion in Tassenmuseum Amsterdam en staat in het teken van een nieuwe generatie ontwerpers die out of the box durft te denken.

Talent Talk #2

Tijdens de tweede Talent Talk op zondagochtend 13 oktober is Elza Wandler te gast; zij praat met Bregje Lampe, Martien Mellema en Leonoor Ottink over het verhaal van haar merk Wandler, dat binnen een paar jaar is uitgegroeid tot een wereldwijd succes. Business of Fashion plaatste Elza Wandler dit jaar in de BoF 500 lijst, de definitieve professionele index van de mensen die de mode-industrie vormen.

Wanneer: 13 oktober
Hoe laat: 11.00 – 12.00 uur (inloop vanaf 10:45)
Waar: Tassenmuseum Amsterdam

Tickets: € 5,- (excl. entree Tassenmuseum Amsterdam) Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Fotografie: Sam Eye Am

Talent Talk #1

Tijdens de eerste Talent Talk op zondagochtend 29 september gingen Bregje Lampe, Martien Mellema en Leonoor Ottink in gesprek met een nieuwe generatie ontwerpers uit de laatste lichting eindexamenstudenten van de Nederlandse kunst, mode- en design academies. Anouk van Kampen Wieling, Juris Efneris en Joline Kwakkenbos waren te gast tijdens de eerste Talent Talk. In de expositie Talent Invasion is het werk van onder andere deze drie jonge ontwerpers te bewonderen.

Talent Invasion is van 8 september tot en met 27 oktober 2019 te zien in Tassenmuseum Amsterdam. Lees meer

Wat anderen zeggen

De meest uitgebreide collectie tassen is hier te zien, van heel lang geleden tot de twintigste eeuw.
"Je kijkt je ogen uit"
Een reis door de tijd, maar dan met tassen. Geschiedenis en kunst samengebracht in een prachtig pand met een verhaal van deze verzameling. Uniek!
"Prachtig"
De tassencollectie is ongelooflijk en zeer gevarieerd. De steeds wisselende exposities zijn ook origineel.
"Een uniek museum"