De beste museumwinkel van Amsterdam

(Het Parool 2014)

De tassencollectie van Tassenmuseum Hendrikje spreekt tot de verbeelding. Alle hoogtepunten uit de geschiedenis van de tas zijn speciaal uitgestald om bekeken en bewonderd te worden. Met zoveel moois kan het gebeuren dat je ineens van een rustige museumbezoekers verandert in een hebberige tassenfanaat. Maar goed dat Tassenmuseum Hendrikje ook een museumwinkel heeft met een breed assortiment van tassen en accessoires van Nederlandse en buitenlandse ontwerpers. Naast alle tassen vind je een uitgebreid assortiment kaarten, boeken en cadeauartikelen.

De Museumwinkel is dagelijks geopend van 10.00 – 17.00 uur.
Telefoonnummer: 020 5 24 64 58

Museumwinkel-Tassenmuseum-Amsterdam

Snoepwinkel voor tassen

We zijn er trots op dat Het Parool de museumwinkel van Tassenmuseum Hendrikje heeft uitgeroepen tot de beste van Amsterdam (2014). ‘De allerbeste winkel om te shoppen na een museumbezoek is in het Tassenmuseum. Je hebt net honderden mooie tassen gezien, en dan wil je er zelf ook een. Het nodigt uit tot kopen, heeft een origineel aanbod dat perfect bij de collectie past en de verkoopsters zijn bijzonder vriendelijk,’ aldus het juryrapport.

‘Een snoepwinkel voor tassen,’ noemt directeur Sigrid Ivo de winkel zelf. Ze is erg blij met de eerste plaats in de museumshoptest, maar de winkel is volgens haar ook aan vernieuwing toe. ‘We hebben meer ruimte nodig, dus we gaan in januari 2015 verbouwen. Steeds meer mensen weten het museum te vinden en bovendien komen steeds meer mensen alleen voor de winkel.’ Dus ben je op zoek naar een bijzondere tas; een clutch, laptoptas, schoudertas of rugzak of een leuk cadeau, breng dan een bezoek aan de uitgebreide Museumwinkel van Tassenmuseum Hendrikje.

 

Bestel Tickets
1.601 beoordelingen
'Excellent!'