Unieke tassenwinkel

Nadat je zoveel spraakmakende tassen hebt gezien, wil je er vast en zeker een mee naar huis.

De winkel van Tassenmuseum Hendrikje is zo veel meer dan een museumshop. Je vindt er de meest unieke, elegante en spraakmakende tassen, portemonnees en accessoires, zodat je een stukje van het museum mee naar huis kunt nemen.

In onze tassenwinkel ontdek je een zorgvuldig samengestelde collectie van het beste Nederlandse en internationale design. Van ansichtkaarten tot portemonnees, van boeken tot tassen, je bezoek aan het museum is niet compleet zonder een stop in onze winkel.

Display met tassen in de winkel van Tassenmuseum Hendrikje
Tassen & accessoires in de winkel van Tassenmuseum Hendrikje.

Een tas voor iedere gelegenheid

Van elegante clutches, praktische laptoptassen en stevige handtassen voor dagelijks gebruik tot klassieke avondtassen; er is een tas voor elke gelegenheid. Van klassieke merken tot jonge, opkomende ontwerpers, alle tassen en accessoires selecteren we zorgvuldig en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die wij er aan stellen.

Ontdek een unieke collectie tassen en accessoires van Nederlandse en internationale ontwerpers

Lokale en internationale sterren

In onze tassenwinkel in Amsterdam vind je een unieke, wisselende selectie tassen en accessoires van internationale ontwerpers als Gianni Chiarinni en Rocco Barocco, naast bijzondere designs van Nederlandse ontwerpers als Hester van Eeghen en Marck & Mo.

Kassa museumwinkel Tassenmuseum Hendrikje

Dutch Design

Veel van de tassen van Nederlandse ontwerpers zijn een toonbeeld van Dutch Design: minimalistisch, experimenteel, innovatief, onconventioneel en met een beetje humor. De collectie wisselt regelmatig zodat er altijd weer iets nieuws te ontdekken valt.

Beste ‘museumshop’ in Amsterdam

Het Parool heeft de winkel van Tassenmuseum Hendrikje in 2014 uitgeroepen tot de beste museumshop van Amsterdam dankzij het “gevarieerde aanbod van tassen, clutches, accessoires, cadeaus en boeken”. Ook noemde de jury van Het Parool het vriendelijke en goed geïnformeerde personeel: “ze staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van je droomtas!”

Wat mensen zeggen

De winkel bij het museum is ook erg leuk, hele mooie tassen te koop!
"Must do"
Grote winkel met een collectie voor kleine en grote beurs
"Voor ieder wat wils"
De museumwinkel is erg fijn en maakt je zeer hebberig
"Mooi assortiment"