Van 5 t/m 11 februari 2018 Tassenmuseum gesloten wegens renovatie

Tassenmuseum Hendrikje start in 2018 met een ambitieus en bijzonder project. Samen met vormgever OPERA Amsterdam ontwikkelde het Tassenmuseum een nieuw en interactief ontwerp voor de presentatie van de vaste collectie. Op maandag 5 februari 2018 start het eerste deel van het project, waarin de derde verdieping van het museum (met de oudste tassen uit de 16e t/m 19e eeuw) in een nieuw jasje wordt gestoken.

Aangepaste openingstijden:

• Zondag 4 februari 2018 sluit het Tassenmuseum om 16.00 uur
  • Van maandag 5 februari 2018 t/m zondag 11 februari 2018 is het Tassenmuseum gesloten in verband met de renovatie.

herinrichting_tassenmuseum_opera_1

In deze nieuwe presentatie waant de bezoeker zich straks in een wonderbaarlijke schatkamer. Naast schitterende tassen staan de verborgen verhalen, de geschiedenis van de tas en vakmanschap centraal.

Lees meer over de herinrichting.

Bestel Tickets
1.601 beoordelingen