De ideale trouwlocatie in Amsterdam

Zoals je trouwt met de ene ware, zo wil je ook het ja-woord geven op een plek die net zo bijzonder is. Tassenmuseum Hendrikje is zo’n locatie. Het museum is trots op haar status als trouwlocatie in Amsterdam en stelt graag alles in het werk om van jullie bruiloft de mooiste dag te maken. De romantische sfeer van de stijlkamers uit de 17e en 18e eeuw doet de rest.

Beide stijlkamers zijn bijzonder geschikt als trouwlocatie voor de huwelijksceremonie, een champagnetoost met bruidstaart, receptie en diner. De catering van het Museumrestaurant verzorgt alles tot in de puntjes.

”We hebben een fantastische dag gehad: de entree met rode loper, de prachtige trap en de geweldig mooie stijlkamer waren allemaal even goed!” – Eva en Marc

Capaciteit en service

Capaciteit Kleine Stijlkamer:      25 zitplaatsen, exclusief bruidspaar en BABS

Capaciteit Grote Stijlkamer:       60 zitplaatsen, exclusief bruidspaar en BABS

Naast de ceremonie neemt ons team graag alles uit handen. We organiseren het proostmoment en helpen bij het aansnijden van de taart. Daarnaast bieden we verschillende trouwarrangementen om de dag compleet te verzorgen voor jullie en jullie gasten.

Prijzen verhuur trouwlocatie

Kleine Stijlkamer:
Dagdeel: € 500
Avond: € 700

Grote Stijlkamer:
Dagdeel: € 700
Avond: € 900

Beide Stijlkamers:
Dagdeel: € 1000
Avond: € 1.400

Arrangementen op de trouwlocatie

Tassenmuseum Hendrikje biedt drie bruiloftsarrangementen aan: Brons (€ 12,50 p.p.), Zilver (€ 22,50 p.p.) en Goud (€ 33,50 p.p.). Een offerte op maat, geheel aangepast aan jullie wensen, is natuurlijk ook mogelijk. (Alle prijzen inclusief BTW)

Willen jullie vrijblijvend langs komen om de stijlkamers te bekijken en de sfeer te proeven van deze prachtige trouwlocatie? Neem dan contact met ons op via 020 – 524 64 52 (tijdens openingstijden) of mail ons op reserveringen@tassenmuseum.nl

“Wij hebben zo genoten van alles. Het was voortreffelijk geregeld, ik heb niets anders dan lof gehoord om mij heen.”
 – Ans en George

“De romantiek van de zalen, de muurschilderingen, het trappenhuis met de verlichting. Ik was meteen verliefd.”
 – Bert en Thomas

Blijf op de hoogte van onze exposities, tentoonstellingen, evenementen en andere leuke weetjes!