Exclusief dineren in hartje Amsterdam

Geniet van een exclusief diner in een van onze bijzondere 17e en 18e-eeuwse stijlkamers aan de Herengracht. Tassenmuseum Hendrikje is gevestigd in een prachtig, historisch grachtenpand met een rijke geschiedenis. Het pand is sinds de 17e eeuw in vrijwel originele staat bewaard gebleven, waardoor het een indrukwekkend verhaal te vertellen heeft. Het pand is niet voor niets onderdeel van UNESCO Werelderfgoed grachtengordel Amsterdam. Kortom, de ideale setting voor exclusieve en intieme diners vanaf 8 personen.

“Het Tassenmuseum was voor ons internationale gezelschap de ideale setting. De prachtige zalen aan de Herengracht gaven een bijzonder Amsterdams tintje aan de avond.”

– Souraya Bouwmans, directeur Amsterdam Fashion Institute (AMFI)

“Van de service tot aan de kwaliteit van het diner, alles was uitstekend verzorgd en georganiseerd. De combinatie met een privébezoek aan het museum maakte de avond tot een unieke ervaring.”

– Petra Zijp, partner bij NautaDutilh

Capaciteit

De 17e en 18e-eeuwse zalen bevinden zich op de eerste etage van het Tassenmuseum en kijken uit over de Herengracht. Afhankelijk van de grootte van het dinergezelschap, kun je de zalen apart óf samen boeken.

Graeff zaal (50m2):

  • tot 46 personen sit down diner
  • tot 65 personen walking diner

Bicker zaal (30m2):

  • tot 20 personen sit down diner
  • tot 30 personen walking diner

Dinerarrangement ‘Classic’

Een prachtig 3 gangen diner met bijpassend wijnarrangement. Uiteraard serveren we plat en bruisend water aan tafel en sluit je af met koffie of thee.

Prijs ex. BTW: (vanaf): € 95,- p.p. (exclusief locatiehuur)

Dinerarrangement ‘Excellent’

Een uitzonderlijk 3 gangen diner, bereid door Sterrenchef Wilco van den Baar met een bijpassend, exclusief wijnarrangement. Uiteraard serveren we plat en bruisend water aan tafel en sluit je af met een luxe koffie en thee-servies.

Prijs ex. BTW: (vanaf) € 140,- p.p. (exclusief locatiehuur)

De arrangementen kun je uitbreiden met bijvoorbeeld een ontvangstborrel en amuses of extra gangen. Bovendien is het mogelijk om een privérondleiding door het museum te organiseren. 

Locatiehuur avondverhuur

Graeff zaal (50m2):    € 1.500,- (ex. BTW)

Bicker zaal (30m2):    € 1.150,- (ex BTW)

Beide zalen:                € 1.850,- (ex. BTW)

Onze zalen zijn in de avond beschikbaar van 18.00 tot middernacht. In de weekenden tot 01.00. Een privé avondopenstelling bij het Tassenmuseum is inbegrepen bij de locatiehuur.

Vragen of wensen?

Heb je nog een vraag of wil je voor een groep reserveren?

+31 (0) 20 5 24 64 52 reserveringen@tassenmuseum.nl