Doe een schenking aan Tassenmuseum Hendrikjedonatietas-schenking-steunons-tassenmuseum

Steun Tassenmuseum Hendrikje met een schenking. Elke bijdrage van particulieren en bedrijven is bijzonder welkom! Doe direct online een bijdrage of maak gebruik van de mogelijkheden voor periodieke schenking middels lijfrente of een schenking bij testament. Het museum maakt er goed gebruik van voor het onderhoud van de collectie, aankoop van stukken en de organisatie van tentoonstellingen en activiteiten.

Schenken aan Tassenmuseum Hendrikje is tevens fiscaal voordelig voor zowel particulieren als bedrijven. Het museum is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) waardoor een schenking op de inkomstenbelasting kan worden afgetrokken. Er geldt daarbij een drempel en een maximaal aftrekbaar bedrag.

Direct een bijdrage doen

Klik op de onderstaande button ‘donate’ om heel gemakkelijk direct online met creditcard of via PayPal een bijdrage te doen of maak via de bank een bedrag over op IBAN nummer NL49 RABO 015 49 84 124 t.n.v. Tassenmuseum Hendrikje te Amsterdam. Alvast hartelijk dank!

btn_donate_SM

 

Periodieke schenking middels lijfrente

Een periodieke schenking in termijnen van lijfrente (minimaal vijf jaar achter elkaar een vast bedrag) is volledig aftrekbaar en dus een extra voordelige manier van schenken. De afspraak dient in een notariële akte te worden vastgelegd. Bij een jaarlijks bedrag vanaf € 500,- helpt Tassenmuseum Hendrikje graag door kosteloos de akte te verzorgen.

Nalaten

Het is ook mogelijk om geld na te laten aan Stichting Tassenmuseum Hendrikje via een testamentaire bepaling. De stichting is geheel vrijgesteld van erfbelasting.

Schenken door bedrijven

Voor bedrijven bestaat er een regeling in de vennootschapsbelasting die giftenaftrek mogelijk maakt. Een bedrijf kan schenkingen aftrekken als zij in totaal meer dan € 227,- bedragen. De aftrek bedraagt echter nooit meer dan 10% van de winst waarover vennootschapsbelasting wordt geheven.

Contact

Wij stellen alle steun bijzonder op prijs en overleggen graag over de mogelijkheden. Klik hier om meer informatie aan te vragen of om teruggebeld te worden.

  • Couverts recensies
  • Tripadvisor
  • Blijf op de hoogte van onze exposities, tentoonstellingen, evenementen en andere leuke weetjes!