Steun Tassenmuseum Hendrikje

Vriendenfolder-groot

Tassenmuseum Hendrikje is een particulier museum dat geen overheidssubsidies ontvangt en kan alleen voortbestaan met de steun van vrienden en donateurs die het museum een warm hart toedragen. Tassenmuseum Hendrikje heeft deze hulp hard nodig voor het onderhoud van de collectie, het opzetten van exposities en tentoonstellingen en het organiseren van diverse activiteiten.

 Vriend worden

Het is mogelijk om als particulier en bedrijf vriend te worden van het Tassenmuseum.
Zie hieronder voor meer informatie of direct aanmelden:

Particulieren
Bedrijven (onze bedrijfsvrienden)

 Schenken

Het museum heeft de status van ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) waardoor deze schenkingen aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting.

Je kan Tassenmuseum Hendrikje eenmalig of periodiek schenken. Zo kan je eenmalig een bedrag of een tas schenken.

ANBI-logo-amsterdam-tassenmuseum

Ook kan je minimaal vijf jaar achtereenvolgens jaarlijks een bedrag schenken op basis van lijfrente. Dat heet periodiek schenken en kan fiscaal voordelig zijn als je een schenking doet volgens de Geefwet 2012-2017.

Geïnteresseerd? Lees meer over de belastingvoordelen van schenken in de geefwet.

Klik op onderstaande button om direct jouw bijdrage te storten:

Notariele akte

Mr M.J. Meijer c.s., notarissen stelt op basis van een volledige, ingevulde en ondertekende volmacht graag de notariële schenkingsakte op en passeert deze vervolgens met jouw goedkeuring. Tassenmuseum Hendrikje voldoet in dat geval de notariële kosten.

Voor nadere informatie neem contact op met vrienden@tassenmuseum.nl.

Sponsoring

Bedrijven zijn van harte welkom als sponsor. Er zijn vele mogelijkheden voor deze wederzijds aantrekkelijke manier om Tassenmuseum Hendrikje te steunen, zoals bijvoorbeeld sponsoring van aankopen of tentoonstellingen.

 

Bestel Tickets
1.601 beoordelingen
'Excellent!'