High Tea in hartje Amsterdam

High tea in de 17e en 18e eeuwse stijlkamers Tassenmuseum Hendrikje is een feest, met de lekkerste hartige en zoete hapjes. Bezoekers waarderen de High Tea vanwege de goede service, de prachtige locatie en de kwaliteit van de producten. Heb je zin om met zijn tweetjes uitgebreid te tea’en of iets te vieren met een groep? Je kunt direct online reserveren.

Waarom high tea’en in Tassenmuseum Hendrikje?

  • Prachtige locatie aan de Herengracht in Amsterdam
  • Het perfecte museum voor een complete middag uit
  • Een zeer goede waardering op Couverts

 

 

High Tea Hendrikje (2 gangen)

Een toegankelijke 2 gangen High Tea, waarbij je begint met een assortiment hartige en zoete lekkernijen. Daarna volgen heerlijke scones, Devonshire Clotted Cream en jam.

Bij elke gang wordt er een bijzondere en bijpassende thee geserveerd.

Prijs: € 21,50 p.p. (exclusief museumentree) 

High Tea Classic (drie gangen)

Een uitgebreide 3 gangen High Tea, waarbij je begint met een ronde warme en koude hartige hapjes en sandwiches. Daarna volgt een ronde met zoete lekkernijen geselecteerd bij onze patissiers. Je sluit af met heerlijke scones met Devonshire Clotted Cream en jams.

Bij elke gang wordt er een bijzondere en bijpassende thee geresveerd.

Prijs: € 28,50 per persoon (exclusief museumentree)

Alleen bezoekers van het museum kunnen gebruik maken van het museumcafé. Als je gaat high tea-en, betaal je naast de high tea ook entree voor het museum. Op deze manier is je bezoek een compleet dagje uit. Met een Museumkaart is de toegang tot het museum gratis.

Reserveren voor de High Tea

Het is mogelijk om direct online te reserveren voor High Tea en de Stijlkamerlunch.

Dieetwensen en allergieën

Met de meest voorkomende dieetwensen houden wij uiteraard rekening, maar geef het wel aan bij het reserveren. Heeft u zware dieetwensen? Neem dan altijd van tevoren even contact met ons op via 020 – 524 64 52.

  • Couverts recensies
  • Tripadvisor
  • Blijf op de hoogte van onze exposities, tentoonstellingen, evenementen en andere leuke weetjes!