Bijzondere lunch in Amsterdam

Wil je op een bijzondere manier lunchen in Amsterdam? Geniet van een Stijlkamerlunch in een van de prachtige 17e-eeuwse stijlkamers van Tassenmuseum Hendrikje.  Het Tassenmuseum is gevestigd in een prachtig, historisch grachtenpand met een rijke geschiedenis. Het pand is sinds de 17e eeuw in vrijwel originele staat bewaard gebleven.

Stijlkamerlunch

Naast onze High Tea’s bieden we een bijzondere lunch aan, inclusief een drankje en koffie of thee. Je start met een hartig trio: een soepje, een klein kalfssaucijsje en mini geitenkaas quiche. Daarna volgt een rijk gevulde etagère met luxe beleg en salades. Dit serveren we met diverse speciale broodjes, tapenades en roomboter.

 Prijs: € 23,50 p.p.

Prijs: € 31,50 p.p. inclusief museumentree (€ 23,50 p.p. met Museumjaarkaart)

Perfect voor twee personen of voor een grote groep, met of zonder museumbezoek, een Stijlkamerlunch is een bijzondere ervaring. 

RESERVEER DIRECT

 

Met de meest voorkomende dieetwensen houden wij uiteraard rekening, maar geef het wel aan bij het reserveren. Heeft u allergieën of zware dieetwensen? Neem dan altijd van tevoren even contact met ons op via 020 – 524 64 52.

 

Reserveer direct
9/10
'Uitmuntend!'
nr. 53 things to do in Amsterdam
Vragen of Wensen?
Heb je nog een vraag of wil je voor een groep reserveren?
+31 (0) 20 5 24 64 52 reserveringen@tassenmuseum.nl