Een stijlvolle High Tea in hartje Amsterdam

Iets te vieren of zin in een bijzondere middag uit? Trakteer jezelf, een ander of kom met een hele groep genieten van een compleet verzorgde High Tea in hartje Amsterdam. Neem plaats in een van onze prachtige stijlkamers uit de Gouden Eeuw, kijk uit over de beroemde Herengracht en geniet van al het lekkers op tafel. Onze High Tea is verkozen tot één van de beste in Amsterdam. Kom je het snel een keer ervaren?

Extra feestelijke Kerst High Tea

Kom je kerst(vakantie) vieren in het Tassenmuseum? Vanaf 15 december kun je samen met vrienden of familie genieten van een extra feestelijke High Tea. Helemaal in kerstsfeer, in onze prachtige stijlkamers aan de Herengracht. We hebben 3 verschillende menu’s samengesteld waaruit je kunt kiezen. Zo is er altijd wel een High Tea die bij je plannen past.

 

High Tea Hendrikje

Lekker! Een High Tea met hartige en zoete hapjes, versgebakken scones met clotted cream en 2 soorten jam. Geserveerd met bijpassende soorten thee.

Prijs: € 23,50 p.p.


Prijs: € 31,50 p.p. inclusief museumentree (€ 23,50 p.p. met Museumjaarkaart)

 

High Tea Classic

Zin om uit te pakken? Ga dan voor een luxe High Tea met 2 gangen. Je begint met warme, hartige gerechtjes en sandwiches, gevolgd door een goedgevulde etagère met verschillende zoete delicatessen. Zoals cakejes, macarons, versgebakken scones met clotted cream en verschillende soorten jam. Dit alles wordt geserveerd met bijpassende soorten thee.

Prijs: € 31,50 p.p.


Prijs: € 39,50 p.p. inclusief museumentree (€ 31,50 p.p. met Museumjaarkaart)

 

High Tea Classic Deluxe

Heb je iets te vieren? Dan is deze feestelijke High Tea de allerbeste keuze. Het feest begint al met een koud glas Cava en een speciale amuse, gevolgd door warme, hartige gerechtjes en sandwiches. Daarna word je overladen met verse gebakjes, taartjes, cake, macarons, scones met clotted cream en verschillende soorten jam. Daarbij krijg je bijpassende soorten thee.

Prijs: € 39,50 p.p.


Prijs: € 47,50 p.p. inclusief museumentree (€ 39,50 p.p. met Museumjaarkaart)

 

Een intieme of grootse High Tea

Of je nou even wil bijkletsen met een vriendin, of een grote reünie organiseert: een High Tea is perfect voor elke gelegenheid. En je kunt het zo intiem of groots maken als je zelf wil. Kies bijvoorbeeld voor meerdere gangen, of breng ook een bezoekje aan onze nieuwe tentoonstelling. Alles is mogelijk.

 

Bijzondere wensen?

We houden graag rekening met allergieën en dieetwensen. Die kun je makkelijk doorgeven in je reservering. Bellen mag ook. Zorg je er wel voor dat je het minimaal 48 uur van tevoren doorgeeft? Zo’n uitgebreide High Tea heeft natuurlijk wat voorbereiding nodig. Bellen kan op 020 – 524 64 52.

 

“Wij hebben genoten, alles klopte; de service, sfeer en kwaliteit van de High Tea. Kortom, zeker voor herhaling vatbaar!”

– Anne

Reserveer direct
9/10
'Uitmuntend!'
Must-visit voor modeliefhebbers
Vragen of Wensen?

Heb je nog een vraag of wil je voor een groep reserveren?

+31 (0) 20 5 24 64 52 reserveringen@tassenmuseum.nl