High Tea in hartje Amsterdam

Geniet van een High Tea in een van de prachtige 17e en 18e-eeuwse stijlkamers van Tassenmuseum Hendrikje. Perfect voor twee personen of voor een grote groep, met of zonder museumbezoek, elke High Tea is een feestje. Onze High Tea behoort tot een van de beste high tea’s in Amsterdam.

 

“Wij hebben genoten, alles klopte; de service, sfeer en kwaliteit van de High Tea. Kortom, zeker voor herhaling vatbaar!”

– Anne

High Tea Hendrikje

Een toegankelijke 2 gangen High Tea, waarbij je begint met een variatie aan hartige hapjes en zoete lekkernijen. Je sluit af met scones met Devonshire Clotted Cream en jam.

Bij elke gang serveren we een bijzondere en bijpassende thee.

Prijs: € 23,50 p.p.

Prijs: € 31,50 p.p. inclusief museumentree (€ 23,50 p.p. met Museumjaarkaart) 

Luxe High Tea ‘Classic’

Een uitgebreide 3 gangen High Tea, waarbij je begint met een selectie hartige hapjes en sandwiches. Daarna volgt een rijk gevulde etagère met allerlei zoete lekkernijen van onze patissiers. Je sluit af met scones met Devonshire Clotted Cream en diverse jams.

Bij elke gang serveren we een bijzondere en bijpassende thee.

Prijs: € 31,50 p.p.

Prijs: € 39,50 p.p. inclusief museumentree (€ 31,50 p.p. met Museumjaarkaart) 

Onze High Tea behoort tot de beste High Tea van Amsterdam!

 RESERVEER DIRECT 

Met de meest voorkomende dieetwensen houden wij uiteraard rekening, maar geef het wel aan bij het reserveren. Heeft u allergieën of zware dieetwensen? Neem dan altijd van tevoren even contact met ons op via 020 – 524 64 52.

 

Reserveer direct
9/10
'Uitmuntend!'
nr. 53 things to do in Amsterdam
Vragen of Wensen?
Heb je nog een vraag of wil je voor een groep reserveren?
+31 (0) 20 5 24 64 52 reserveringen@tassenmuseum.nl