Bezoek met kinderen

kinderen-collectie-tassenmuseum-amsterdamVoor kinderen van zeven tot twaalf jaar is Tassenmuseum Hendrikje een fantastische ervaring. Kinderen – en heus niet alleen meisjes – vinden het heerlijk om rond te neuzen in het museum en de speelse tassen uit de collectie spreken tot hun verbeelding. Er zijn bovendien allerlei activiteiten die het museumbezoek voor kinderen nog leuker maken.

Speurtocht (7 tot 12 jaar)

Natasja de tassendetective neemt je bij de hand en maakt je wegwijs in het museum. Spelenderwijs ontdek je het verhaal achter de tassen en hun geschiedenis.  Bij de entreeprijs voor kinderen tussen de 7 – 12 jaar zit de speurtocht inbegrepen.

Kinderrondleiding (7 tot 12 jaar)

Samen met een gids ga je in Tassenmuseum Hendrikje op zoek naar de meest gekke, fantastische en spectaculaire tassen. De gids vertelt je alles over de tassen en het museum en beantwoordt je vragen.
Duur: 1 uur/ Maximaal 10 kinderen per rondleiding.
Prijs: € 60,- per rondleiding

Kinderfeestje

Tassenmuseum Hendrikje organiseert ook graag een feestje of verjaardagspartij voor jou en je vrienden en vriendinnen. Lijkt het je leuk om een speurtocht te doen of samen met een gids door het museum te wandelen? En daarna een extra feestelijke taart in het Museumrestaurant voor jouw verjaardag?

Er kan heel veel, bij Tassenmuseum Hendrikje, zeker voor kinderen. Bijvoorbeeld een kinder-high tea of een prinsessenfeestje in een echte 18e-eeuwse stijlkamer. Tassenmuseum Hendrikje denkt graag mee over de mogelijkheden.

Meer informatie of reserveren? Dat kan direct online.

Blijf op de hoogte van onze exposities, tentoonstellingen, evenementen en andere leuke weetjes!