Bezoek het Tassenmuseum met een groep

Ons museum herbergt de grootste collectie tassen ter wereld en is daarom een uitstekende en interessante locatie om te bezoeken met een groep. Personeelsuitjes, baby-showers, vrijgezellenfeestjes of een vriendinnen uitje: wij verzorgen een heerlijke ochtend of middag voor u.

004

Voor groepen bieden wij verschillende arrangementen:

Arrangement Prijs
 Entree + koffie/thee en een Petit Four  € 16,00 p.p. € 6,50 voor mensen met een museumjaarkaart
 Entree + koffie/thee en appeltaart van   Patisserie  Kuyt, Amsterdams beste patissier.  € 18,50 p.p.

€ 9,00 voor mensen met een museumjaarkaart

 Entree + High Tea Hendrikje  € 31,00 p.p.

€ 21,50 voor mensen met een museumjaarkaart

 Entree + Stijlkamerlunch  € 33,00 p.p.

€ 23,50 voor mensen met een museumjaarkaart

 Rondleiding  € 75,00 per groep van 12 personen

* Tijdens de looptijd van de tentoonstelling Royal Bags geldt er een toeslag van € 1,50 op de toegang (8 oktober 2016 tot en met 26 februari 2017)

High Tea Hendrikje

In ons museumrestaurant serveren wij een heerlijke 2 gangen High Tea, met zachte sandwiches en mooie hartige en zoete lekkernijen. Uiteraard sluiten we af met de beste scones, echte Devonshire Clotted Cream en jam. Wij serveren hier bijpassende theeën bij. U kunt ook uitbreiden naar de (3 gangen) High Tea Classic voor een meerprijs van € 7,00 per persoon.

Stijlkamerlunch

Deze 2 gangen lunch serveren wij ook in onze Stijlkamers. De eerste gang bestaat uit een warm en hartig trio. Het hoofdgerecht is een etagère met hierop allerlei luxe soorten beleg en salades voor op brood. Dit wordt samen met boter en tapenades geserveerd. Ook hoort hier een glas jus d’orange bij en koffie of thee.

Rondleiding

Onze gidsen leiden je graag rond in het museum en vertellen je alles over de unieke tassencollectie, de ontwikkeling van de tas, het prachtige 17e eeuwse grachtenpand en de geschiedenis van het Tassenmuseum. Deze rondleiding duurt 1 uur.

Geldigheid

Deze informatie is geldig voor groepen vanaf 10 personen tot en met 50 personen. Boven de 50 personen zijn er ook nog tal van mogelijkheden, maar deze vereisen maatwerk. Neemt u hiervoor direct contact met ons op.

Contact en reserveren

Meer informatie inwinnen of een datum reserveren? Dat kan via: reserveringen@tassenmuseum.nl of bellen naar  020 – 524 64 52

209

 

Blijf op de hoogte van onze exposities, tentoonstellingen, evenementen en andere leuke weetjes!