Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een

Keukenmedewerker m/v, 40 uur per week

Jij bent de persoon die ons food product naar het topniveau gaat brengen: je voelt je helemaal thuis in de wereld van de patisserie, de lunchroom, maar ook in de catering. Jij zorgt er iedere dag weer voor dat de gast blij verrast naar huis gaat. Met jouw oog voor detail presenteer jij voor iedere gast een verrassende lunch of high tea. Na al die tevreden gasten sluit je de dag af met een rondje door de keuken en zorgt ervoor dat alles er weer uitziet om door een ringetje te halen. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het naleven van de HACCP-regels en de administratie hiervan. Je doet de bestellingen en zorgt dat de voorraad op orde is. Natuurlijk vragen we jou mee te denken over nieuwe recepturen. Daarnaast ben je zo nodig inzetbaar in de bediening.

Functie-eisen

Wij zoeken een gepassioneerde, creatieve en serieuze zelfstandig werkende keukenmedewerker, die goed samen kan werken, met minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent flexibel inzetbaar en beschikt over een relevant diploma (bijv. horeca- / koksopleiding). Je bent in het bezit van sociale hygiëne en het bezitten van een BHV certificaat is een pré. Ervaring en enige creativiteit in de keuken is noodzakelijk.

Het museum, het monumentale pand en het interieur hebben een uitstraling op 5 sterren niveau. Als jij je thuis voelt in deze omgeving, dan maken wij graag kennis met je. Heb je belangstelling voor deze functie? Mail dan je CV met je sollicitatiebrief naar info@tassenmuseum.nl  t.a.v. de heer R. Suijkerbuijk. Heb je vragen, dan kun je ons ook telefonisch bereiken op 020-5246452.

Blijf op de hoogte van onze exposities, tentoonstellingen, evenementen en andere leuke weetjes!