Onze Museumwinkel

De Museumwinkel van Tassenmuseum Hendrikje in Amsterdam is niet zomaar een museumwinkel. Het is een exclusieve tassenwinkel waar je unieke, stijlvolle en spraakmakende tassen vindt, speciaal geselecteerd om het hart van de tassenliefhebber sneller te laten kloppen. Het assortiment bestaat uit een uitgebreide selectie van exclusieve Nederlandse en internationale merken naast bijzondere accessoires en cadeau-artikelen.

Het Parool (2014) riep de winkel uit tot beste museumwinkel van Amsterdam: ‘De allerbeste winkel om te shoppen na een museumbezoek is in het Tassenmuseum. Je hebt net honderden mooie tassen gezien, en dan wil je er zelf ook een. Het nodigt uit tot kopen, heeft een origineel aanbod dat perfect bij de collectie past en de verkoopsters zijn bijzonder vriendelijk’, luidt het juryrapport.

Kies de mooiste tas

Van clutch tot satchel, van laptoptas tot portefeuille, van klassieke chique tot gewaagde avant-garde en van bekende ontwerpers tot aanstormende talenten – in de tassenwinkel vind je geheid de tas die precies past bij jouw persoonlijke stijl. Uiteraard vind je in onze Museumwinkel uitsluitend de beste kwaliteit van bijzondere merken en ontwerpers, gekozen door kenners.

Benieuwd naar het assortiment van de Museumwinkel van Tassenmuseum Hendrikje in Amsterdam? Bekijk onze merken en ontwerpers of neem contact op met Tassenmuseum Hendrikje.

Bestel Tickets
1.601 beoordelingen
'Excellent!'