Exclusief vergaderen

De 17e en 18e-eeuwse stijlkamers van Tassenmuseum Hendrikje vormen een exclusieve vergaderlocatie voor boardmeetings, inspirerende trainingsdagen of presentaties en lezingen.

Ons museumrestaurant verzorgt de catering tot in de puntjes; van een luxe koffie ontvangst, tot uitgebreide lunch of borrel met amuses.

Tassenmuseum Hendrikje is gevestigd in een prachtig, historisch grachtenpand met een rijke geschiedenis. Het pand is sinds de 17e eeuw in vrijwel originele staat bewaard gebleven, waardoor het een indrukwekkend verhaal te vertellen heeft. Het pand is niet voor niets onderdeel van UNESCO Werelderfgoed grachtengordel Amsterdam. Kortom, de ideale setting voor vergaderingen.

 

„Een romantische barok setting, met state-of-the-art  AV, goede koffie en een hoog serviceniveau. Een privé rondleiding door het museum maakte het voor ons echt een topdag!“

Titika Papaikonomou, COO CoolGames

Capaciteit

De 17e en 18e-eeuwse zalen bevinden zich op de eerste etage van het Tassenmuseum en kijken uit over de Herengracht. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap, kun je de zalen apart óf samen boeken.

Graeff zaal (50m2):

  • tot 24 personen Board Table
  • tot 32 personen Cabaret
  • tot 50 personen Theater

Bicker zaal (30m2):

  • tot 16 personen Board Table
  • tot 20 personen Cabaret
  • tot 25 personen Theater

Er is ruime parkeergelegenheid in de nabij gelegen parkeergarage The Bank (Rembrandtplein) of bij de Stopera (Muziektheater-Stadhuis) aan het Waterlooplein.

Questions?

Do you have any questions or would you like to make a group reservation?

+31 (0) 20 5 24 64 52 reserveringen@tassenmuseum.nl