Not Your Typical Tea Party tijdens Museumnacht Amsterdam

• 03-11-2018 tot en met 03-11-2018

Yes, zaterdag 3 november is het weer tijd voor Museumnacht! Dit jaar beleef je bij Tassenmuseum Hendrikje een magische avond en voel je je als Alice in Wonderland. Ga je mee, down the rabbit hole?

Not your Typical Tea Party
    Een echte Tea Party, maar dan wel de nachtversie! Bij onze Mad Hatter Bartender bestel je tijdens Museumnacht bijzondere cocktails die gemaakt zijn van thee. Onze extravagante feestbeesten serveren taartjes en macarons in een toverachtige setting. Maar wees niet bang, in de meeste gevallen word je na de cocktails en de gebakjes niet reusachtig groot of juist piepklein. Laat je door poppy meezingers en magische sfeermakers meeslepen in dit bizarre avontuur.

Heb jij liever in plaats van een cocktail een smaakvol speciaal biertje? Tijdens Museumnacht kun je twee van de lekkerste biertjes van Gebrouwen door Vrouwen proeven: Bloesem Blond en Gember Goud.

DIY workshop – A Mad Make-Over
    Wil je creatief aan de slag? Tijdens onze workshop tover je met glitters, stiften en versiersels je tote-bag om. Samen met een team extravagante feestbeesten geef je je tote-bag een magische make-over. Hét souvenir van deze onvergetelijke nacht.

Los de raadsels op en maak kans op fabelachtige prijzen
    Een feestje is natuurlijk niet compleet zonder cadeaus. Door de raadsels van Mad Hatter op te lossen maak je tijdens Museumnacht kans op mooie prijzen. Tussen de taartjes, poppenhuizen en de konijnen vind je speelkaarten met raadsels van Mad Hatter. Ga op jacht door het museum om de raadsels op te lossen en wie weet win jij wel 150,- euro shoptegoed in onze tassenwinkel!

Je favo tas mee naar huis

Wat is jouw favoriete tas uit de collectie van het Tassenmuseum? Ligt dat aan de kleur, het patroon of  de structuur? Kunstenaar Dewy Elsinga (BUTTERFINGAZ) kijkt met je mee en maakt speciaal voor jou een abstract, origineel kunstwerk van je lievelingstas.

Op het menu
    Mocht je van al dat dansen, DIY’en en puzzelen trek hebben gekregen, neem dan een welverdiende pauze. De bites van ons menu zorgen er namelijk voor dat je weer volop energie hebt om toch nog dat ene nummer mee te dansen of het laatste raadsel op te lossen! Hoe klinkt ‘Chips van zoete en blauwe aardappel met zeezout en tryffel mayo’? Of onze ‘Meat-street runderburger met Trucker Relish en smokey BBQ saus’?

Exclusive Museum Night Handbag Sale – tot maar liefst 70% korting
    De mooiste tassen shoppen tegen de fijnste prijzen? Tijdens Museumnacht kun je je fashion hart ophalen bij de Exclusieve Museum Night Handbag Sale van Tassenmuseum Hendrikje. In de winkel vind je tassen van o.a. designermerken Valentino, Paul’s Boutique, Gianni Chiarini en Marck&Mo met kortingen tot maar liefst 70%!

Over Museumnacht Amsterdam
    Op zaterdag 3 november 2018 openen tussen 19:00 en 02:00 uur de Amsterdamse musea voor de negentiende keer hun deuren tijdens de Museumnacht Amsterdam. Bestel snel je tickets!

Bestel Tickets
1.601 beoordelingen