Kunstzinnige schoenen by Passi in Capolavori & Addy van den Krommenacker

• 12-02-2018 tot en met 15-04-2018

Vanaf 12 februari 2018 bekijk je in Tassenmuseum Hendrikje een unieke collectie pumps, sneakers en enkellaarsjes van het splinternieuwe schoenenmerk Passi in Capolavori. Te bewonderen is onder andere een collectie die ontstond in samenwerking met de Nederlandse modeontwerper Addy van den Krommenacker.

Deze unieke collectie schoenen werd speciaal ontworpen voor Addy’s Haute Couture collectie ‘Bosch by Addy’. Voor deze kunstzinnige collectie liet de modeontwerper zich inspireren door het iconische schilderij The Garden of Early Delights van Jheronimus Bosch. Ook op de schoenen vind je illustraties uit het kunstwerk van Jheronimus Bosch terug. Wel zo leuk, de bijzondere schoenen zijn ook te koop in het Tassenmuseum.

Over Passi in Capolavori
    Passi in Capolavori is het splinternieuwe schoenenmerk van de Nederlandse schoenontwerper Peter Heerkens en zijn partner Jacqueline Lautenslager. Na een jarenlange carrière als schoenontwerper voor private labels, besloot Peter een nieuwe weg in te slaan om zijn creativiteit en vakmanschap volledig te benutten. Het creatieve duo opende onlangs een concept store en showroom in het hart van Den Bosch, waar je als ‘shoe-addict’ je hart kan ophalen.

Bestel Tickets
1.601 beoordelingen