Huur een stijlkamer

Wil je gasten ontvangen voor een diner, feest, borrel of vergadering op een exclusieve locatie in het hart van Amsterdam, dan ben je bij Tassenmuseum Hendrikje aan het juiste adres. In het museumpand aan de Herengracht, onderdeel van UNESCO Werelderfgoed grachtengordel Amsterdam,  kun je een 17e- of 18e-eeuwse stijlkamer huren om elke bijzondere gelegenheid nog specialer te maken. Tassenmuseum Hendrikje ontvangt je graag.

Tassenmuseum Hendrikje heeft twee historische stijlkamers. De intieme Kleine Stijlkamer stamt uit de 17e eeuw en is een prachtige, levende herinnering aan de Gouden Eeuw. De Grote Stijlkamer, uit de 18e eeuw, ademt de sfeer van de elegante paleizen van die periode en is door zijn voorname rijkdom en ruimte zeer geschikt voor grotere gelegenheden.

Een stijlkamer voor elke gelegenheid

Vergaderen
Dineren
Trouwen
Receptie of Borrel

Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via het informatieformulier.

Laat uw reactie achter

REACTIES

  • Kees en Saskia Hendricksen-Waltmans.06 maart 2015 - 11:40

    Heel hartelijk dank voor een prachtige huwelijksdag op 12-12-2014, op een prachtige locatie. Een fijne, attente service rondom de bruiloft (daar hebben we veel complimenten over gehad).

  • wlfried22 maart 2015 - 11:34

    Zeer mooi museum. Schtterde algehele aankleding. stijlvol restaurant.

  • Stichting Seniorenwens14 mei 2015 - 13:16

    Maandag 14 januari zijn wij met Stichting Seniorenwens en haar gasten in het tassenmuseum geweest. Hartelijk ontvangst, lekkere koffie met patisserie, prachtig museum en een heerlijke lunch. Wat wil een mens nog meer. Een zeer geslaagde dag!

Blijf op de hoogte van onze exposities, tentoonstellingen, evenementen en andere leuke weetjes!