Rondleidingen en Audiotour

“De gidsen van de rondleiding waren zo enthousiast en hadden zoveel te vertellen. Geweldig was het!”
Jannie de Brouwer, Florence Zorg

Wil je meer weten over het museum en de verhalen achter de interessantste tassen leren kennen? Onze gidsen leiden je graag rond in het museum en vertellen je alles over de unieke tassencollectie, de ontwikkeling van de tas, het prachtige 17e eeuwse grachtenpand en de geschiedenis van Tassenmuseum Hendrikje.

Rondleidingen voor groepen

Kom je met een groep naar Tassenmuseum Hendrikje, dan kun je een rondleiding boeken voor maximaal 12 personen. De gids begeleidt je langs de hoogtepunten van de vaste collectie en de tentoonstellingen. De rondleiding duurt een uur.
Prijs: € 75,- per rondleiding (excl. museumentree)

Izi. Travel Audio Tour

Naast de reguliere rondleidingen is er speciaal voor het 20-jarig jubileum van het Tassenmuseum een permanente audiotour ontwikkeld. Wil je meer te weten komen over de highlights uit de collectie van het museum? Download dan de gratis app van Izi. Travel Audio Tour in de Google Play Store of in de App Store en zoek op ‘Tassenmuseum’. In deze app zijn verschillende audiotours te vinden.

  • Langs de 16e – 19e eeuw (derde etage)
  • Langs de 20e – 21e eeuw (tweede etage)
  • Highlights (korte tour)
  • Queer Tour

De app is offline te gebruiken, dus u mobiele netwerk wordt niet belast tijdens het gebruiken van de Izi. Travel Audio Tour app. De audiotour is ook in het Engels, Duits en Chinees beschikbaar.

Guide ID Podcatchers

Bezoekers van het Tassenmuseum kunnen via een audiotour op een podcatcher van Guide ID de verhalen achter de tassen ontdekken. De audiotour is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Chinees en voert je langs de highlights van de vaste presentatie. Het gebruik van de podcatcher kost € 1,-.

Meer informatie of reserveren? Bel met het museum op (020) 524 64 52 of stuur een mail naar info@tassenmuseum.nl.

rondleiding-forever-vintage-tassenmuseum-amsterdam

Doe-het-zelf-rondleiding

Voor € 1,- kun je bij de balie van Tassenmuseum Hendrikje een doe-het-zelf rondleiding kopen, die je langs tien bijzondere tassen leidt en daarover uitgebreid informatie geeft.

 

  • Blijf op de hoogte van onze exposities, tentoonstellingen, evenementen en andere leuke weetjes!

    HET MUSEUM IN BEELD