Midas Meester (TV programma MeesterWerk) bezoekt het Tassenmuseum

handtas-schildpad-parelmoer-Tassenmuseum

Kunstliefhebber en muzikant Midas Meester zorgt as. maandag 3 april met zijn Maestro’s voor een extra bijzondere ervaring in Tassenmuseum Hendrikje.

Voor het nieuwe TV programma MeesterWerk laat Midas zich inspireren in het Tassenmuseum: achter welke tas schuilt nu echt een geweldig verhaal? Midas en zijn Maestro’s spelen passende muziek in een van onze 17e-eeuwse stijlkamers. Je bezoek aan het Tassenmuseum extra bijzonder maken? Je bent van harte welkom om naar Midas en zijn Maestro’s te komen luisteren. De opnames vinden maandagochtend 3 april tussen 10:30 en 12:30 uur plaats.

Over MeesterWerk

Voor MeesterWerk bezoekt Midas Meester verschillende musea in Noord Holland. Elk museum vertelt een eigen verhaal en bij elk verhaal hoort muziek. Midas brengt deze twee werelden bij elkaar. MeesterWerk wordt vanaf 8 mei uitgezonden op AT5 / NH