Bijzondere lunch in Amsterdam

Naast de grootste tassencollectie ter wereld vind je in het 17e-eeuwse grachtenpand van Tassenmuseum Hendrikje ook twee rijkversierde stijlkamers uit de Gouden Eeuw. Wil je op een bijzondere manier lunchen in Amsterdam? Reserveer dan direct online voor de Stijlkamerlunch.

Stijlkamerlunch

Zin in hartig? Het Tassenmuseum biedt naast de High Tea’s ook een mooie 2 gangen lunch aan, met een drankje en koffie of thee. De lunch start met een warm hartig trio: een soepje, een klein kalfssaucijsje en mini geitenkaas quiche. Daarna volgt een etagère met luxe beleg en salades. Dit wordt gereserveerd met speciale broden, tapenades en roomboter.

 Prijs: € 23,50 per persoon

Alleen bezoekers van het museum kunnen gebruik maken van het museumcafé. Als je gaat lunchen, betaal je naast de Stijlkamerlunch ook entree voor het museum. Op deze manier is je bezoek een compleet dagje uit. Met een Museumkaart is de toegang tot het museum gratis.

Reserveren voor een bijzondere lunch in Amsterdam

Je kunt tot 15.00 reserveren zodat je voor of na de lunch alle tijd hebt om het museum te bekijken. De Stijlkamerlunch is ook voor groepen te reserveren. Wil je bijzonder lunchen bij Tassenmuseum Hendrikje in Amsterdam en direct reserveren? Reserveer dan direct online.

Allergieën en dieetwensen
Met de meest voorkomende dieetwensen houden wij uiteraard rekening, maar geef het wel aan bij het reserveren. Heeft u zware dieetwensen? Neem dan altijd van tevoren even contact met ons op via 020 – 524 64 52.

Be informed about our expositions, exhibitions, events and other fun and interesting activities!