Handtas “Pyramid Frame” met bijpassende schoenen, leer, Prada, Italië, 2012

handtas-schoenen-pyramidframe-Prada-Italie-2012-Tassenmuseum

De Pyramid Frame tas en de Flame schoenen behoren tot de lente/zomer 2012-collectie van Prada en komen rechtstreeks van de catwalk. Geïnspireerd door Amerikaanse auto’s uit de jaren ’50, met vlammen en al, is deze stilettoschoen van Prada een ware blikvanger. Popster Fergie is met deze schoen van Prada gesignaleerd en Katy Perry is met combinatie schoenen en tas gezien tijdens de Parijse Fashion Week. Online werd druk gespeculeerd of dit de it schoenen van het zomerseizoen 2012 zijn. Met de Pyramid Frame Bag in jaren ’50-stijl maakt het een mooi ensemble.

10 redenen om Tassenmuseum Hendrikje te bezoeken

1. Een unieke collectie van meer dan 5000 tassen (vanaf <1600 t/m nu)

2. Uitgeroepen tot de top 10 beste modemusea ter wereld

3. Perfecte kans een grachtenpand van binnen te zien

4. Je waant je meteen in andere tijden door de 17e eeuwse stijlkamers

5. Unieke locatie voor een high tea of stijlkamer lunch

6. Kans om de Versace tas van Madonna in het echt te bewonderen

7. Verkozen tot de beste museumwinkel van Amsterdam (2014)

8. Bijzondere en intieme locatie voor een huwelijk, vergadering, borrel of diner

9. Nergens anders zoveel te proeven van de geschiedenis aan de tas

10. Bijzonder museumrestaurant met topproducten en uitzicht op de schitterende stadstuin

JA IK KOM

• Blijf op de hoogte van onze exposities, tentoonstellingen, evenementen en andere leuke weetjes!

HET MUSEUM IN BEELD