Klassiek concert door sopraan-harp duo Feliciana: Pur dicesti o bocca bella

• 01-07-2017 tot en met 01-07-2017

Op zaterdag 1 juli vindt het klassieke concert ‘Pur dicesti o bocca bella’ plaats van sopraan-harp duo Feliciana. Het duo zingt en speelt deze avond liefdesliederen en aria’s in verschillende talen, Romantische aria’s zoals Casta Diva en harp solo stukken van onder andere Marcel Tournier.

Het Tassenmuseum is open vanaf 18:30. Alle gasten worden ontvangen met een glas Cava Brut of een drankje naar keuze, waarna er de mogelijkheid is tot het volgen van een instaprondleiding. Deze vertrekken ieder half uur vanuit ons museumrestaurant.

Het concert begint om 20:30 en eindigt om 21:30. Na het concert bieden we nog een borreldrankje en een aantal hapjes aan en zal het evenement eindigen rond 23:00.

Dit unieke evenement is een uitstekende combinatie tussen een bezoek aan het Tassenmuseum met een leuke rondleiding, een intiem concert in een prachtige Gouden Eeuwse zaal van een Grachtenhuis aan de Herengracht en een leuk arrangement aan hapjes en drankjes.

Tickets zijn te bestellen via de onderstaande button van de  online ticketshop van het Tassenmuseum.
    Er zijn 45 kaarten beschikbaar voor dit evenement.